söndag 20 mars 2011

Flamsäkert

Rotar runt i en hög av linnetyg, skinn och bomullsväv och är mest förvirrad... Ska alla kläder som behövs till eldshowerna i år hinna bli klara måste jag liksom sätta igång NU. Även fast Seraphines hade sin egentliga eldpremiär för 2011 redan i februari behöver vi helt andra saker om en vecka. Då drar vi igång den stora cirkusen! Den som kommer bli vår grej i år. För ett par dagar sen var det fyra veckor kvar... Fattar inte riktigt hur tiden funkar ibland. Den jävlas mest tycker jag.

Kläderna vi vill/måste/behöver göra handlar inte så mycket om fåfänga som av ren säkerhet. Visst är det snyggt med tunna, mindre kläder men helt jävla opraktiskt och ganska värdelöst när man sätter eld på sig själv. Dessutom behöver vi inte klä av oss för att få cred som så många tjejer fått för sig att dom måste göra när dom uppträder. Vi är grymma ändå. På riktigt. För att vi faktiskt vet vad vi sysslar med, ständigt kollar upp bättre och säkrare lösningar och TRÄNAR. För vi vill inte komma till en arrangör med samma show som vi körde året innan. Då blir man ganska snabbt ointressant och jag har märkt att arrangörer pratar mycket med varandra.

Bästa Lotta har hittat en stil som är perfekt för oss! Därav rotandet i tyghögarna här hemma. Den är både snygg, praktisk och sexig men påklädd. För det är ju faktiskt det som sitter BAKOM tuttarna man änvänder när man blåser eld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar