söndag 3 april 2011

Pirater

Förra lördagen beemade vi oss tillbaka ett par hundra år, svidade om till pirater och gjorde en helt otroligt rolig eldshow för en tjej som fyllde år. Temat var att klä ut sig så vi showade för både monster, clowner, vackra flickor och... jag tror att Gandalf var där i nån slags färglad variant också.
Lotta hade letat upp grymma svärd som vi hade med och förutom poi, eldblås och fakir hade vi en sammandrabbning framför gästerna som var väldigt uppskattad.




Svärden har vi gjort om så dom går att fjutta eld på och jädrans vad det brinner!! Det tog tid, inte alls så enkelt som det verkade i instruktionerna vi letat upp men det blev riktigt bra när vi äntligen var klara. Lottas man kom med bästa kommentaren efteråt: "ni vet väl att det inte går att borra i härdat stål?", men eftersom vi är tjejer hade vi självklart inte en tanke på det. Sån information håller vi inte inne med så fem borr och tresiffrigt antal ramsor senare hade vi jäklar i mig kommit igenom så vi kunde göra klart svärden.
Vi hade ju tänkt oss nån lätt variant, såna dom viftar runt med på film, men det här är riktiga grejer som väger hur mycket som helst. När dom är indränkta blir det ingen enhandsfattning direkt men vi kommer få grymma armmuskler.
Jack Sparrow, du är snygg som fan, men en liten tönt jämfört med det här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar